Już nie "Zbawiks" czy Nowogrodzka. W te miejsca będziemy chodzić w 2018 [PRZEGLĄD]
Red.
Piekarnia w tradycyjnym bałkańskim stylu oferuje szereg wyrobów niekoniecznie kojarzonych tylko ze słodkimi bułkami i drożdżówką do kawy. - Naszym flagowym produktem jest tzw. BUREK którego wyrabiamy każdego dnia na świeżo, a następnie serwujemy w kilku smakach czy to wegetariański z białym serem, bądź szpinakiem czy też mięsny z kurczakiem bądź wołowiną - czytamy na profilu Burka.
Burek i Pita / Facebook.com
W Warszawie w każdym miesiącu przybywa kilka lokali gotowych zaoferować klientom coś więcej, niż tylko schabowego i wysoki rachunek. W 2018 roku w warszawskiej gastro-galaktyce przybędzie zapewne kilka gwiazd. Być może, część z nich, to właśnie lokale z naszego przeglądu.
Wideo
Atmosfera przed meczem Polska Holandia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!