Nasza Loteria

Sanepid skontrolował cateringi dietetyczne. Efekt? Brud, przeterminowane produkty i bałagan [LISTA]

Red.
Uchybienia: brak zabezpieczonych przewodów wentylacyjnych nad stołami produkcyjnymi w pomieszczeniu kuchni. postępowanie w toku
Uchybienia: brak zabezpieczonych przewodów wentylacyjnych nad stołami produkcyjnymi w pomieszczeniu kuchni. postępowanie w toku Pixabay.com / ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE
Kilka dni temu sieć obiegła informacja o poziomie higieny skontrolowanych przez Sanepid punktów cateringowych. Firmy trzymały w lodówkach nieświeże produkty, w ich siedzibach panował bałagan, a na brudnych półkach zalegały produkty. Jedna z warszawskich redakcji uzyskała od zakładu Sanitarno Epidemiologicznego konkretną listę miejsc, w których wykryto uchybienia.Oto wszystkie przewinienia warszawskich firm opisane przez Sanepid. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić raport.

od 7 lat
Wideo

Nowe inwestycje w Rypińskim Centrum Sportu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Grzesiek
A nie lepiej podac nazwy firm?
Wróć na mazowieckie.naszemiasto.pl Nasze Miasto