Uchybienia: brak zabezpieczonych przewodów wentylacyjnych nad stołami produkcyjnymi w pomieszczeniu kuchni. postępowanie w toku
Pixabay.com / ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE
Kilka dni temu sieć obiegła informacja o poziomie higieny skontrolowanych przez Sanepid punktów cateringowych. Firmy trzymały w lodówkach nieświeże produkty, w ich siedzibach panował bałagan, a na brudnych półkach zalegały produkty. Jedna z warszawskich redakcji uzyskała od zakładu Sanitarno Epidemiologicznego konkretną listę miejsc, w których wykryto uchybienia.Oto wszystkie przewinienia warszawskich firm opisane przez Sanepid. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić raport.
Wideo
Nowe inwestycje w Rypińskim Centrum Sportu
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.