Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- Dania egzotyczne są mało znane przeciętnemu Kowalskiemu -...
fot. fot. archiwum

"Polska na talerzu 2014". Jak się je na Mazowszu?

"Polska na talerzu 2014"

Dania egzotyczne są mało znane przeciętnemu Kowalskiemu - komentuje Michael Miasek, właściciel warszawskiej restauracji Why Thai. - Jednakże wraz z rosnącą popularnością wycieczek w coraz bardziej egzotyczne miejsca i smakowaniu tamtejszej kuchni, rośnie również zainteresowanie i odwaga Polaków do próbowania nowych potraw - dodaje Miasek.

Zobacz również

Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

NOWE
Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

NOWE
Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

Polecamy

Pomysł na wycieczkę? Zamek Krzyżtopór to skarbiec historii i ciekawostek

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Tu możesz spędzić wymarzony weekend z rodziną. Śląska perełka cię nie zawiedzie

Tu możesz spędzić wymarzony weekend z rodziną. Śląska perełka cię nie zawiedzie