Degustacje, warsztaty, konferencje podczas Restaurant Week. Gdzie się wybrać? [PRZEGLĄD]
Warsztaty BAO
Właściciele restauracji Fokim w soczystej i pełnej aromatycznego farszu bułeczce bao, zakochali się od pierwszego kęsa. Teraz wy możecie to zrobić! W ramach Restaurant Week możecie 27 października wziąć udział w warsztatach, podczas których poznacie cały proces powstawania tej wyjątkowej bułeczki. Każdy będzie mógł wałkować i parować swoje bao, czy dobierać odpowiednią ilość składników pod okiem szefa kuchni. Organizatorzy chcą pokazać wam, jak można bawić się smakiem, nie ograniczać się do przepisów regionalnych i buntować się przeciwko sztywnym ramom. Łączą oni Azję, Amerykę i Europę w jednej, pulchnej bułeczce! Wstęp na warsztaty kosztuje 49 zł za osobę, ale w cenie biletu otrzymacie dwa specjalne koktajle od restauracji Fokim. Fokim, ul. Krucza 24/26, 27 października, godz. 18, cena za osobę – 49 zł.