2 z 12
Poprzednie
Następne
Degustacje, warsztaty, konferencje podczas Restaurant Week. Gdzie się wybrać? [PRZEGLĄD]
Degustacja - mięso i wina włoskie
Butchery&Wine podczas Restaurant Week zaprasza na degustację pod nazwą „Mięso i wina włoskie”. We wtorek, 25 października będziecie mieli okazję spróbować: *Rosół z ogonami wołowymi Chardonnay, La Castellada, Collio, Włochy 2010 *Butchery tatar wołowy Frappato, COS, Sycylia, Włochy 2015 *Stek Rzeźnika z szalotkami confit Navigabile, Ayunta, Etna Rosso, Włochy 2013 *Polski Rib Eye stek Grigiano Riserva, Villa Malacari, Marchia, Włochy 2009 i Esegesi, Eugenio Rosi, Trydent, Włochy 2010 Butchery & Wine, ul. Żurawia 22, 25 października, wtorek, godz. 17.30, cena za osobę – 129 zł.