Francja od kuchni z Michelem Moran

Materiał partnera zewnętrznego
Wyrafinowana haute cuisine czy lekka i szybka nouvelle couisine?

Warzywny ratatouille, rybna zupa bouillabaisse i słodki creme brulee to tylko niektóre z flagowych dań kuchni francuskiej, w których można się rozsmakować. Galeria Mokotów zaprasza w podróż dookoła francuskiego stołu z Michel Moran. 3 października od 13.00 do 16.30 mistrz kuchni gotuje i opowiada o kuchni prowansalskiej, która jak się okaże, pachnie nie tylko lawendą.

A jeśli ktoś ma ochotę gotować wspólnie z Michelem, to powinien zajrzeć tu :

www.facebook.com/GaleriaMokotow

Trzech zwycięzców Michel Moran wybierze osobiście i podczas warsztatów w Alei Smaków zaprosi do przyrządzenia potraw.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na mazowieckie.naszemiasto.pl Nasze Miasto